گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۷ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۴۸ مورد

تعداد بازدید های کل : ۴۳۸۰۰ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٤٠١/٤/٣١ - ۶۱۶ مورد

اخذ شناسه نظارت بهداشتی برای محصول «کشک خشک» توسط برخی از کارگاه های تولیدی استان

چهارشنبه ٥ آذر ١٣٩٣ ساعت ٩:١٩ ق.ظ   ( بازدید : 2869 نفر )


برخی از کارگاه های تولیدی «کشک خشک» در استان با ارتقاء سطح بهداشت و رعایت مقررات سازمان غذا و دارو موفق به اخذ شناسه نظارت بهداشتی برای این محصول شده اند.

به گزارش « وب دا » مدیرنظارت برمواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا وداروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : کشک خشک بهداشتی به عنوان یکی از تولیدات سنتی در استان یک ماده غذایی فوق العاده مفید برای تامین کلسیم مورد نیاز بدن است.

 دکتر « حسن براتی زاده » افزود :کشک خشک از جوشاندن ماست بدست می آید و مصرف انواع بهداشتی آن به خانواده ها توصیه می شود  .

وی درادامه تصریح کرد : این محصول دارای کلسیم بسیار بالا بوده و با طعم خوش مورد رضایت کلیه مصرف کنندگان از جمله کودکان می باشد ومی تواند جایگزین تنقلات غیرمغذی برای اطفال گردد .


منبع : به گزارش « وب دا »: چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.








جستجو
کتابخانه (۲۳۰۰ بازدید)
کتابخانه (۱۵۴۴ بازدید)
کتابخانه (۱۳۴۴ بازدید)
حال خوش خواندن (۴۴۳ بازدید)
تازه های کتاب (۴۳۶ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...